Vélemények

Laczkó Sándor, Hope Red

Határozottan ajánljuk minden zenekarnak a Gila Stúdiót. Minden elvárásunkat felülmúlta a hajlandóságával, gyorsaságával és a szaktudásával. Gila rögzítette a promóanyagunk ének részét, majd a keverést és a masteringet is ő végezte. Elmondhatjuk, hogy nem erőltette ránk a saját stílusát, mindig tiszteletben tartotta az elképzelésünket, még akkor is, ha épp nem értett vele egyet. Az eddigi stúdiózások során felgyülemlett rossz tapasztalataink nem igazolódtak be, bármikor rá merném bízni Gilára az egész albumunk rögzítését. A dalunkat itt nézhetitek meg »

Dudás Dási, énekesnő

Profizmus, meg még egy kicsivel több. Kreativitás, kíváncsiság, kihozni mindenből/mindenkiből a maximumot. Szerintem ez jellemzi a Gila Stúdiót. És nem utolsó sorban borzasztó hangulatos, abszolút alkotásra inspiráló hely. Imádom!

RENCZÉS BALÁZS – Bicskás zenekar, Mea Vita

Hogyha röviden és velősen is szabad nyilatkoznom a stúdióról, akkor egy barátságos hely, ahol zenész dolgozik együtt más zenészekkel. Segít és tanácsot ad ha az kell, tiszteletben tart döntéseket és ízléseket. Felszerelés terén számomra kifogásolhatatlan. Azért merek ilyen merészeket írni, mert Gila jó ismerősöm, mondhatni barátom. Tudom honnét indult és mennyit tett azért, hogy itt legyen, valamint tisztában vagyok azzal hogy nem ismer megoldhatatlan problémát.

Hushegyi András, The Butchers

Szabó Gila Ádám egy fantasztikus ember, szakember és a legfontosabb, hogy lehet vele dolgozni. Mikor még csak a szobájában mixeltuk és mastereltuk a Train to freedom anyagát, már tudtuk, hogy a jövőben, ha feljátszani kell valamit, akkor azt csakis nála és csakis ebben a stúdióban. A másik nagyon pozitív dolog Gilában az, hogy egy nagyon jó gitáros, és pont ezért zenészként és hangmérnökként is tud gondolkodni, segíteni és tanácsot adni. A weboldalunk itt érhető el.

Joe Janik, Storyum

Évekig játszottunk együtt Gilával, így bizton állíthatom, hogy az egyik legkreatívabb zenész, akit ismerek. A gitárhangzásokban mindig képes újat alkotni, függetlenül attól, hogy masszív core hangzásról van-e, vagy lágyabb funky stílusról. Ha bárki szeretne egy jól összerakott, letisztult megszólalású anyagot rögzíteni, mindenképp ajánlom figylmébe a Gila Studiot!

Kuna, Darchaic

Aki magas minőséget, professzionális hozzáállást, saját elképzelés szerinti brutális hangzást szeretne jó áron, annak csak ajánlani tudjuk!

Madari Gábor, Benjamin Gabe

Szaktudás es színvonalas felszerelés várt a Gila stúdióban, es ugy erzem, a végeredmény megkérdőjelezhetetlen. Várom a folytatást, hogy ujra egyutt dolgozhassunk.